Irsap

ISTORIA
IRSAP a luat naştere în anul 1963 în Arqua’ Polesine, provincia Rovigo. Îşi începe activitatea cu producţia de calorifere din oţel turnat. Trei ani mai târziu a fost crea TESI, un calorifer tubular încă necunoscut pe piaţa italiană. În 1981, a fost lansat pe piaţă NOVO, primul calorifer inovator de baie pentru prosoape produs în Italia. IRSAP introduce pe piaţă un mod inovator de concepere a caloriferului, înţeles nu numai ca produs de încălzire, ci şi ca obiect decorativ, îmbogăţind cu forme, culori şi funcţii, sintetizând noua semnificaţie a mărcii înregistrate I TERMOARREDATORI®. În 1966, IRSAP intră în sectorul climatizării propunând o serie completă de produse pentru condiţionarea aerului: iau naştere I CLIMARREDATORI. În 2000 achiziţionează RHOSS, societate istorică, pentru consolidarea prezenţei sale pe piaţa climatizării.
MISIUNE
Îmbunătățirea calității vieții în orice tip de mediu prin produse, sisteme și servicii inovatoare, acordând o atenție la nevoile omului și a mediului, aceasta este misiunea Irsap.
ABORDARE VERDE
PROTEJAREA MEDIULUI PENTRU AL FACE DISPONIBIL PENTRU TOATE
Eficiența energetică a produselor de economisire a Irsap răspunsul la noile nevoi de confort, estetică, funcționalitate și spirit pentru a genera bunăstare verde în condiții de siguranță, respectând în același timp mediul înconjurător. cercetare continuă și îndrumare în realizarea de produse „durabile“ au reprezentat întotdeauna valorile grupului. Creșterea tehnologică extraordinară a adus Irsap seama acum produse ideale pentru construirea de ultimă generație, pentru cele mai moderne sisteme de temperatură joasă și sisteme de înaltă performanță, în conformitate cu cele mai moderne cerințe de construcții verzi. Grupul Irsap în sine a angajat într-un virtuos verde cale de perspectivă, devenind activă pe mai multe fronturi. Cel mai semnificativ este faptul că economiile de energie de plante italiene. unitățile de azi satisface nevoile lor electrice pentru aproximativ 75%, cu surse regenerabile de energie, datorită sistemelor fotovoltaice special realizate, cu o economie anuală de emisii de dioxid de carbon egal cu aproximativ 6 milioane de kilograme.