Arcana Ceramica

Ca si companie producatoare, Arcana incearca sa se diferentieze de alte companii producatoare oferind un produs high-end cu un design high-end. Din 1997 Arcana Tiles lucrează pentru a fi în fruntea celor mai recente evoluții de pe piața internațională, exportând produsele sale în întreaga lume și adaptându-se la diferitele tendințe.

Datorită celor mai inovatoare tehnici de producție și unei echipe de înaltă calificare, Arcana este capabilă să ofere un progres constant în designul, formatul și finisajele produselor sale ceramice. Și, ca parte a responsabilității sale sociale corporative, Arcana Tiles este profund angajat să ofere cea mai bună calitate tehnică pentru a satisface cele mai exigente nevoi ale fiecărei piețe specifice.
Cu o filozofie bazată pe dăruire absolută pentru muncă, la ARCANA obiectivul nostru principal este să oferim tuturor clienților noștri cea mai înaltă calitate posibilă. Acesta este motivul pentru care varietatea și frumusețea colecțiilor noastre ceramice merg mână în mână cu un serviciu rapid și eficient pentru clienți și cu soluții garantate. O echipă excelentă de resurse umane care oferă suport pentru toate aceste lucrări este pe deplin versată cu instalațiile noastre moderne și cu cele mai recente progrese în tehnologie. Organizarea noastră eficientă, garantând controlul tuturor proceselor de administrare și management, a consolidat expansiunea internațională și prezența ARCANA pe toate cele cinci continente.